Phaseolus

- ned i vekt med en naturlig

  og enkel metode

Dette gjør at ca 70 prosent av karbohydratene i maten ikke blir omdannet til sukker og fett. Phaseolus øker forbrenningen i kroppen, samtidig som den bekjemper fedme ved å redusere mengden kalorier som tas opp i tarmen.

Å gå ned i vekt er vanskelig.

Å holde vekten er enda vanskeligere. Phaseolus
sørger for begge deler.

 

Valget er ditt!

Norges mestselgende slankepille

CARBOHYDRATE BLOCKER

Phaseolus binder både fett og karbohydrader fra kosten og blokkerer ut 25% av fettet du spiser.

Første forsendelse gratis

Gjør deg selv

en stor tjeneste!

Bestill en prøvepakke i dag og kom godt

i gang med å nå din trivselsvekt allerede innen et par-tre måneder.

Du har ingenting å tape.

Det meste av kosten vår, som bidrar til økt vekt,  inneholder karbohydrater og fett. Phaseolus er derfor en lett og logisk måte for deg å gå ned i vekt på. Å gå raskt ned i vekt kan de fleste gjøre ganske enkelt. Den største utfordringen er å opprettholde vekttapet over lengre tid.

Phase har i en årrekke vært Norges mestselgende slankepille. Phaseolus er en ny og forbedret utgave med bl.a. krom og vitamin B3 og B6. Vitaminene B3 og B6 er viktig for energiomsetningen i kroppen og for å reparere DNA i cellene våre. Krom (Cr) er et sporstoffmineral som er viktig for forbrenning av karbohydrat og fettstoff. Det er et hjelpestoff for insulin til å transportere sukker. Krom kan ikke dannes i kroppen og må tilføres via mat og drikke eller i tablettform.

 

JA TAKK! Jeg er over 18 år og vil prøve Phaseolus i 30 dager ved kun å betale kr 79. Selges som abonnement uten bindingstid. Du kan angre på din bestilling innen 14 dager etter mottak av prøvepakken ved å kontakte kundeservice. Ved evt. retur av prøvepakken må du selv betale porto. Etter velkomsttilbudet vil du motta faste forsendelser med 3 måneders forbruk hver tredje måned for kun kr 199,50 pr. måned (totalt kr 598,50) portofritt tilsendt. For å si opp eller endre abonnementet må du kontakte kundeservice senest 7 dager før neste planlagte utsending. Eksakt frist står på fakturaene du mottar med pakkene.

Markedsføres av: Herbal Vital AS, post@herbalvital.no, telefon 815 44190, Org.nr 979392826